Aanmelden

Aanmelden

Screener

Als je interesse hebt in een behandeling bij Mindway, of als je zeker wilt weten waar je klachten door komen, is de eerste stap het invullen van een screener. Deze screener bestaat uit een vragenlijst die een van onze therapeuten kosteloos zal analyseren. Binnen maximaal 2 werkdagen krijg je een gericht en deskundig advies over een mogelijke behandeling. Jouw gegevens zijn veilig: We gebruiken de gegevens die je aan ons stuurt en de informatie die je ons geeft alleen om vast te stellen welke klachten je hebt en hoe ernstig die zijn.

Als je zelfstandig de trainingen wilt volgen is dit ook mogelijk dankzij de zelfhulpmodule op ons behandelplatform. Wij raden echter aan om ook de screener in te vullen en deskundig advies van onze professionals te ontvangen.

Om privacy en veiligheid te waarborgen zijn de screener en zelfhulpmodule toegankelijk na het aanmaken van een gratis persoonlijk account bij ons behandelplatform.

Direct aan de slag?

Meld je dan aan voor de screener!

Persoonlijk advies

Als je de screener hebt ingevuld, ontvang je een advies van een van onze behandelaren. Dit advies is kosteloos en vrijblijvend. En er zijn 3 mogelijke vervolgstappen:

  • Je hebt relatief milde psychische klachten. In dat geval krijg je advies over welke onbegeleide online zelfhulpmodule geschikt voor je kan zijn. Je hoeft niet voor een verwijzing naar de huisarts en doorloopt de module(s) zelfstandig.
  • Je hebt psychische klachten en wij kunnen je een passende behandeling met een mix van 1-op-1 (video)gesprekken en online ondersteuning aanbieden. Je ontvangt een brief met daarin de uitslag van de vragenlijst welke je kunt bespreken met je huisarts. Samen besluiten jullie of een verwijzing door de huisarts voor een behandeling bij Mindway passend is.
  • Je hebt psychische klachten waarvoor een andere behandeling meer passend is, dan de blended aanpak die wij bieden. Je krijgt in dat geval een advies voor eventuele vervolgstappen buiten Mindway.

Huisarts

Voor een behandeling bij Mindway of een andere aanbieder, heb je een verwijzing van je huisarts nodig. Je huisarts beoordeelt je klacht en maakt een eigen afweging of hij of zij je verwijst naar professionele medische hulp. Je kunt de brief met ons advies meenemen naar je huisarts om makkelijker het gesprek aan te gaan. Met de verwijzing kun je via het behandelplatform contact met ons opnemen en plannen we een intakegesprek in.

Intakegesprek

Het kennismakingsgesprek, ook wel intakegesprek, is het eerste gesprek van je behandeling bij Mindway. Het is altijd een 1-op-1-videogesprek, dus online. Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met je behandelaar je klachten, je doelen en de beste manier om die te bereiken. Je bepaalt samen een behandelplan wat je leidraad is in de behandeling.

Klaar om te beginnen?

Neem contact op of ga meteen aan de slag