Aanmelden

Over ons

Oprichting

Geen 2 mensen zijn hetzelfde. Dat geldt dus ook voor je behandeling en herstel bij angst- en depressiestoornissen. Daarom is er ook geen ideaal vast recept van behandelingen. Dat betekent dat reguliere behandelingen niet voor iedereen even effectief zijn. Anneke van Schaik (psychiater en senior onderzoeker bij GGZ inGeest) wilde hier graag verandering in brengen en heeft in maart 2016 het initiatief genomen om het e-Health-aanbod van GGZ inGeest te bundelen in het platform Mindway. Een naam die uitstraalt dat er een weg is naar herstel, die we samen willen bewandelen met onze patiënten.

Verpleegkundig specialist
Bestuurder & psychiater
GZ-psycholoog
GZ-psycholoog en onderzoeker
GZ-psycholoog (PioG)
GZ-psycholoog

Maak kennis met de behandelaren!

Wil je meer weten over onze behandelaren? Klik op de button hieronder voor een overzicht.

Bekijk alle behandelaren

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat personen vrij zijn om de psychische hulp te kunnen en durven zoeken die zij willen en nodig hebben, op een voor hen passende manier. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij patiënten meer zeggenschap geven over de behandeling. Daarbij hechten we belang aan toegankelijkheid en flexibiliteit, waarbij een behandeling op maat het streven is; iedereen is namelijk uniek.

Onze missie

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen is het belangrijk om psychische problemen bespreekbaar te maken, zodat mensen hun klachten kunnen herkennen als psychische problemen en hulp kunnen en durven zoeken. Die mensen willen wij helpen van hun psychische klachten af te komen door middel van blended care. Met blended care stellen we patiënten daadwerkelijk in staat inspraak te hebben in hun behandelingen, waarbij een mix gekozen wordt van face-to-face en online behandelingen. Dat betekent dat we uit gaan van jouw situatie, jouw klachten, jouw mogelijkheden en jouw doelen. Iedere behandeling van Mindway is daarmee dus maatwerk en wordt door middel van samenwerking tussen de patiënt en behandelaar samengesteld. Ons motto is dan ook “samen naar herstel”.

Ervaringen van onze behandelaren

Ons behandelteam heeft goede ervaringen met de blended manier van werken. We merken bijvoorbeeld dat het contact met patiënten verbetert doordat we laagdrempeliger en sneller beschikbaar zijn. Ook is er geen gedoe meer met schriftjes of losse formulieren, want materialen zijn online beschikbaar. Je kunt overal en wanneer je maar wilt je gegevens inzien, aan modules werken en deze indien gewenst herhalen. Het werken met dagboeken (steeds meer via smartphones) vergroot ons zicht op hoe het met onze patiënten gaat. Dat is weer ten goede van de behandeling. Klik hier voor meer informatie over onze behandelaren.

Het laatste nieuws

Wil je oudere nieuwsitems zien? Klik op de button hieronder voor een overzicht.

Bekijk alle nieuwsitems

Klaar om te beginnen?

Neem contact op of ga meteen aan de slag